Tuinontwerp en aanleg

tuinarchitect-tuinaanleg-tuinonderhoud-tuinontwerper

Tuinontwerp en tuinaanleg

Welkom bij De Jonghe Tuinen. Wij ontwerpen de tuin van jouw dromen. Naast het ontwerp, verzorgen we ook de aanleg en het onderhoud. 

Zo creëren we de tuin die jij voor ogen hebt. Als tuinontwerper en tuinaannemer verzorgen wij een totaalproject.

Zwemvijver

Totaalpakket

Het voordeel van onze firma is dat we de hele aanleg van je project zelf kunnen uitvoeren. Je zou kunnen zeggen ‘sleutel op het hek’. We kunnen starten met  een tuinontwerp en voeren vervolgens alle werken uit in de tuin. Dit zijn de grondwerken,  rioleringswerken, verhardingen, beplantingen, zwemvijver, aanleg gazon en verschillende constructies. Gedurende het project is er professionele opvolging van de werkzaamheden door onze tuinarchitecten.

Ontwerpstudio

rond tuinen

De eerste stap bij een renovatie of aanleg van een nieuwe tuin is het denkwerk. Wat verlang je van je tuin? Welke zaken wil je er zeker in? Dacht je aan een zwemvijver, een vuurplaats, een speelhoek voor de kinderen, strakke hagen, een prachtige solitaire boom,… Je kan heel veel ideeën hebben maar niet meer weten hoe je je tuin kan organiseren en aantrekkelijk maken. Dan is het ideaal om onze tuinarchitect er bij te roepen. Na een intakegesprek laten wij je de prijs van een ontwerp weten. Daarna begint het proces waarin we er voor zullen zorgen dat al je wensen vertaald worden in een hedendaags plan. Door de jaren lange ervaring in het ontwerpen en aanleggen kunnen we een heel realistisch plan voor je opmaken

Onze persoonlijke aanpak

Annelies of Steffen maken graag tijd vrij voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor.

Dan bespreken we met u wat uw verwachtingen zijn van de tuin op korte en lange termijn.

Tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek luisteren we naar uw wensen. We visualiseren uw tuin zoals u deze in gedachten heeft.

Hierna volgt het voorontwerp. Dit bespreken we samen op ons bureau. Als u tevreden bent met het concept, stippelen we een ontwerp-, beplanting- en uitvoeringsplan uit.

Na het kennismakingsgesprek ontvangt u van ons de offerte voor het opmaken van het tuinontwerp.

Recente Realisaties

Van tuinontwerp tot tuinonderhoud. Van tuinarchitect tot tuinaannemer 
Van landelijke tuin tot moderne tuin of stadstuin

Annelies De Jonghe
Tuinarchitecte

We leggen de nadruk op een persoonlijke aanpak omdat een tuin meer is dan alleen een extra visitekaartje aan een woning. Het is een leefomgeving voor oud en jong en een ontmoetingsplek voor vrienden en familie. Daarom zetten we zo sterk in op een persoonlijke samenwerking en het waarmaken van uw visie.

 

Contact

Je kan ons ook bezoeken te Nieuwendorpe 49, 9900 Eeklo (enkel op afspraak)